Dagskursus/weekendskursus

5.400,00 kr.9.595,00 kr.

Varenummer (SKU): Dagskursus/weekendskursus Kategori:

Jeg tilbyder både dagkursus og weekendskursus, alt afhængig af hvilket ønske du/I måtte have. Du/I har mulighed for at få hjælp til alt indenfor lydighed uanset jeres niveau eller hundeprogram. Hvilket program, samt niveau I er på, er underordnet, da jeg tager udgangspunkt i hvert enkelt hundeførers og hunds individuelle træningsmæssige udfordringer. Træningen/undervisningen bliver tilrettelagt ud fra det, I måtte ønske, samt jeres niveau. Du/I vil få skræddersyet hundetræning, som er tilpasset både dine og din hunds behov og ønsker. Du/I vil få redskaber og løsninger som holder på den lange bane.

Kurser henvender sig til dig/jer som ønsker at optimere og forbedre jeres hundetræning, uanset hvilket niveau I befinder jer på. Jeg hjælper med både store og små træningsmæssige udfordringer.

Jeg underviser indenfor;

· DKK lydighed

· DcH lydighed

· Hverdagslydighed

· IGP lydighed,

· Lydighed omkring markeringer på genstande mm.

· Lydighed indenfor forsvarsarbejde mm.

Praktisk info;

Når jeg afholder kursus arbejder jeg med 6 – 7 hunde pr. dag. Hver kursist er på enkeltvis, og har sammenlagt 50 min. Hver enkelt hundefører bestemmer helt selv, hvordan man deler tiden op, og hvad der ønskes hjælp til. De fleste deler typisk de 50 min. op i 3 træningspas. Imens hver enkelt hundefører er på med deres hund, vil de øvrige deltagerer på kurset have mulighed for at observere og få inspiration og råd ved at lytte til alle mulige forskellige problemstillinger med de øvrige hunde. Det er en unik måde at få flere redskaber og løsninger med hjem i rygsækken.

Kurset består af både teori og praktisk træning.

 

Pris;

Prisen afhænger af om det er et dagskursus eller weekendskursus, samt kørsel.

Dagskursus; 5400 kroner + kørsel

Weekendskursus; 9595 kroner + kørsel

Antal; Maks. 7 kursister med hund + ubegrænset antal observatører.

Pris pr. observatør; 255 kroner.

OBS; Der er mulighed for justering af kurser iht. priser, samt antal deltagere. Ring eller skriv for mere information eller øvrige spørgsmål.

Indkøbskurv