Jeg tilbyder

Jeg tilbyder skræddersyet hundetræning, hvor du har mulighed for at få hjælp til netop de udfordringer, du oplever i din træning med din hund. 

Du kan frit vælge imellem om du vil booke en fysisk personlig undervisning time, eller om du foretrækker at få undervisning online. Jeg tilbyder begge dele, så du har mulighed for at vælge hvilken type undervisning, der passer bedst til dine behov.  

Under nedstående afsnit vil du kunne finde oplysninger omkring eneundervisning, online undervisning, samt hvilke akutelle kurser mm. Jeg tilbyder.  

 

Fysisk træning og online undervisning

Eneundervisning

Hjælp til nøjagtig de udfordringer, du oplever i træningen med din hund. Fokus udelukkende på dit og din hunds behov ud fra jeres niveau og ambitioner.

Kursus

Vælg mellem dags- og weekendskursus. Jeg tilbyder kurser for både officielle hundeklubber, samt privat personer. Hvis I er mellem 6-7 personer, kan I få hjælp til hvert enkelt af jeres hunde, samtidig med at få viden, redskaber og inspiration fra jeres øvrige træningskammerater, når de er på med deres hund.

Foredrag

Teori omkring baggrunden for mine træningsmetoder. Alt mellem råd, inspiration og dybdegående metoder og tanker bag hundetræning.

Online forløb

Et online forløb over 4 uger, hvor du har mulighed for at få dybdegående og intens hjælp til præcis det, du har brug for.

1:1 online undervisning

Book 1 online privat undervisningssession, og få hjælp til de udfordringer, du oplever, fylder i træning med din hund. Få fleksibel hjælp til hundetræning nøjagtig hvornår det passer ind i dit liv.

Aktuelt lige nu

fyn
Weekend kursus, Fyn
hold billede
Der er mulighed for drop in - holdtræning