Rebild Hundeskole – Afbrudt samarbejde

Jeg har med øjeblikkelig virkning stoppet min undervisning hos Rebild Hundeskole, grundet samarbejdsvanskeligheder, samt at der er blevet brugt træningsmetoder, som jeg hverken kan eller vil stå inde for.

___

Jeg startede Rebild Hundeskole i samarbejde med en tidligere træningspartner. Jeg troede, vi havde samme vision om træningsmetoder. Beklageligt har dette ikke været tilfældet.

Der er blevet brugt træningsmetoder, som jeg ikke kan stå inde for. Desværre har jeg ikke været bekendt med dette før nu.

Jeg er blevet gjort bekendt med, at der er blevet brugt træningsmetoder i undervisningen, jeg ikke selv anvender, og som aldrig ville undervise i. Jeg har ikke selv være bekendt med dette, derfor har jeg ikke vidst, dette har fundet sted i Rebild Hundeskole.

Der er yderst vigtigt for mig, at jeg kan stå inde for alle træningsmetoder, der bliver brugt i en hundeskolen, som jeg er underviser hos, og som startede i samarbejde men anden.

Mine kursister er flyttet med mig til anden adressen, og jeg holder kun selvstændig undervisning. Jeg vil gerne understrege, jeg ikke længere er en del af Rebild Hundeskole. Jeg har flyttet egen undervisning til Sønderholm, hvor der bliver brugt træningsmetoder jeg kan stå inde for 100%.

Jeg beklager utrolig meget dette forløb. Alle mine kursister er blevet tilbudt tilbagebetaling, kompensation af ekstra undervisning, samt prisnedsættelse ved deltagelse på næste hold træninger.

Dette har desværre været ude af mine hænder, og jeg har ikke været bekendt med dette, før dette blev oplyst af tidligere kursister. Jeg tager fuld ansvar for hvad der er sket, da jeg har et medansvar, når jeg var stifter, og instruktør på hundeskolen. Derfor handler jeg selvfølgelig på disse informationer, og samarbejdet er stoppet med øjeblikkelig virkning.

Indkøbskurv